Logotype för Storfors kommun
Informationschef Eva Wiklund och informatör Kristina Elmström publicerar idag Storfors kommuns nya hemsida.

Informationschef Eva Wiklund och informatör Kristina Elmström publicerar idag Storfors kommuns nya hemsida.

Storfors kommun har byggt en ny hemsida

Idag publiceras Storfors kommuns nya hemsida.

- Förhoppningsvis kommer besökarna nu att få lättare att navigera och att hitta viktig information, säger informationschef Eva Wiklund.

Den nya hemsidan har både fått ett nytt utseende och en ny struktur. Sidan har informationsavdelningen byggt på egen hand med informatören Kristina Elmström som spindeln i nätet.

- Med tanke på kommunens ekonomiska situation har vi tagit så lite extern hjälp som möjligt, säger Kristina Elmström, som löst de flesta problem på egen hand.

Den nya hemsidan är byggd med responsiv design, vilket innebär att den anpassar sig efter den skärm du använder. I en mobiltelefon blir designen annorlunda för att användaren snabbt ska kunna navigera.

- Det känns väldigt bra att vi nu har en modern hemsida för en modern kommun som vill utvecklas för framtiden, säger kommunaråd Hans Jildesten.

Både informationsavdelningen och de olika verksamheterna har lagt många timmar på att få sidan riktigt bra, men en hemsida är ju ett levande dokument och det finns säkert en hel del som fortfarande behöver kompletteras.

Surfa gärna runt och bekanta dig med kommunens alla verksamheter. Hittar du felaktigheter eller information som behöver kompletteras så får du gärna höra av dig till oss här.

Testa också gärna sökfunktionen på den nya hemsidan.

Senast publicerad av Eva Wiklund