Logotype för Storfors kommun

Nu får fler tidningen I frêske lufta

Från och med nummer 1/2018 kommer I Freske lufta att skickas till drygt 4000 hushåll. Det är nästan dubbel så många som vanligt. Förändringen beror på postens nya regler.

Här kan du läsa nummer 1/2018 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Den som är van att få tidningen separat hemskickad, måste nu också vänja sig vid att bläddra fram den i postens utdelade bunt med samhällsinformation.

Tidigare har vi kunnat skicka tidningen enbart till alla som bor inom kommungränsen. Detta genom att posten distribuerat till delar av postnummerområdena. Många storforsare bor ju nära kommungränsen och har då ett postnummer som tillhör Kristinehamn, Karlskoga eller Filipstad.

Efter årsskiftet har denna möjlighet upphört. Nu måste man skicka gruppförsändelser till hela postnummerområden. För att ändå kunna skicka ut tidningen har kommunen valt ett billigare sätt för distribution - tillsammans med annan samhällsinformation (och ibland reklam för den som inte sagt nej till reklam). Men oavsett om du har en lapp på lådan med "nej tack till reklam" eller ej, så kommer tidningen att delas ut som samhällsinformation.

Vi välkomnar alla nya läsare i gränstrakterna till Storfors och hoppas att ni ska se tidningen som en bonus.

Senast publicerad av Eva Wiklund