Logotype för Storfors kommun

Första spadtaget för nytt sport och aktivitetscenter i Storfors

Skiss över sport- och aktivitetshall, bild på fyra spadar i en sandhög och porträttbild på en man.

Bengt Enghag, kassör i Idrottsalliansen, medverkar vid första spadtaget för nytt sport- och aktivitetscenter tillsammans med entreprenören Jordkullen samt kommunalråd och oppositionsråd i Storfors kommun.

Text boka padel på matchi.se en länk

Torsdag den 9 december tar Storfors Idrottsallians det första spadtaget för ett nytt sport- och aktivitetscenter i Storfors. Vid spaden medverkar också den lokala entreprenören Jordkullen samt kommunalråd och oppositionsråd i Storfors kommun.

Storfors Idrottsallians består av föreningarna Storfors Fotbollsförening, Storfors Innebandyförening, Storfors Judoklubb, Storfors Bordtennisklubb, Storfors Pistolskytteklubb, Lundsbergs Golfklubb och Storfors Skytteförening.

Den nya hallen ska kopplas ihop med nuvarande sporthall genom en passage och kommer att innehålla ytor för padel, pickleball, bordtennis, luftgevärsskytte samt utrymme för golf och skyttesimulatorer.

Idrottsalliansen planerar nu att sätta igång bygget före årsskiftet och välkomnar media till det första symboliska spadtaget som sker intill nuvarande sporthall på Kroppavägen 7.

Tid: Torsdag 9 december kl 10.00.

Plats: Kroppavägen 7, Storfors (sväng österut i södra rondellen och sedan direkt till vänster).

Ytterligare information: Bengt Enghag, kassör Storfors Idrottsallians,
070-273 30 04.

Bygget beräknas starta under vecka 49 och då kommer den lilla parkeringen norr om nuvarande sporthall att stängas av. Den stora parkeringen mellan Sjögläntan och Vargbroskolan är öppen som vanligt. Hämtning och lämning av barn på Kroppaskolan sker bäst genom att parkera i slingan mellan Kroppaskolan och Vargbroskolan. Slingan är avsedd just för detta.

Karta över byggområdet

Under byggtiden kommer den lilla parkeringen norr om Sporthallen att vara avstängd, den stora parkeringen mellan Sjögläntan och skolan är öppen som vanligt.. Hela byggområdet kommer att stängslas in.

Senast publicerad av Eva Wiklund