Logotype för Storfors kommun

Biomingel i Kulturhuset

Lördag den 11 februari klockan 18.00 visas filmen 50 shades darker i Storfors biograf i Kulturhuset. För första gången arrangerar nu Biljardcaféet biomingel i Kulturhuset både före och efter filmen.

- Man bokar plats i förväg och beställer räkmacka hos oss, men själva minglet och serveringen håller vi i Kulturcaféet i Kulturhuset, säger Rose-Marie Johansson, som driver Biljardcaféet tillsammans med maken Leif.

Biljardcaféet har sökt tillstånd för slutet sällskap och därför kan man endast släppa in de besökare som bokat plats i förväg.

- Vi kommer att servera öl och vin till räkmackorna, men eftersom tillståndet gäller slutet sällskap måste man förboka hos oss, säger Rose-Marie Johansson.

Kultur- och fritidschef Olle Rodéhn ser positivt på att ett biobesök kan bli mer än bara att se en film.

- Genom att Biljardcaféet arrangerar detta hos oss i Kulturhuset så blir det som ett mindre event. Det ska bli väldigt spännande att se om det faller väl ut. I så fall kan det ju bli fler tillfällen, säger han.

Den som vill delta i minglet i Kulturcaféet före eller efter filmen (man håller öppet från 16.30 till 21.00) bokar plats på tel 0550-603 21.

Senast publicerad av Eva Wiklund