Logotype för Storfors kommun

Storfors IBF vill fylla Sporthallen fredag 6 mars

Fredag den 6 mars vill Storfors IBF fylla Sporthallen till bristningsgränsen när seriematch spelas mot FBC Karlskoga. Storforsföreningen har valt att arrangera en ”sponsormatch” för att få in pengar till föreningens verksamhet där man vill starta fler ungdomslag.

En sponsormatch kan man stötta på två sätt. Dels att vara med och fylla hallen med åskådare. Eller så genom att själv lova ett bidrag per besökare, per mål eller något annat som man själv bestämmer. På föreningens hemsida rullar bidragen nu in och det är allt från fasta belopp eller en krona per åskådare till olika belopp för mål eller för andra saker; exempelvis att sonen inte kastar hjälmen.

Storfors IBF är redan klara för kval, men säger att man också har chans att vinna serien. Fredagens match är säsongens sista på hemmaplan och den spelas mot Karlskoga som har tio raka segrar bakom sig. En spännande kväll utlovas alltså.

Den som vill vara med och sponsra skriver ett meddelande till Storfors IBF på Facebook med upplägget på bidrag samt sitt telefonnummer. Alla bidrag presenteras sedan på facebooksidan där bidragen just nu rullar in. Man har också chans att utmana andra.

Klubbens vision är att starta fler ungdomslag vilket är kostsamt med serieanmälningar, domaravgifter, matchkläder etc. Man vill helt enkelt skapa så bra förutsättningar inför nästa säsong som möjligt. Dessutom vill herrlaget avsluta seriespelet hemma inför en fylld idrottshall.

Tid & plats: Storfors Sporthall fredag den 6 mars klockan 20.00. Fri entré!

Länk till föreningens facebooksida: www.facebook.com/storforsibf/ Länk till annan webbplats.

Senast publicerad av Eva Wiklund