Logotype för Storfors kommun

Tävla under Trafikantveckan 16-22 september

Den 16-22 september är det dags för den årliga Trafikantveckan.
Årets tema är ”Res hållbart och smart tillsammans”, och du kan vara med och tävla med dina bilder eller genom att svara på frågor på webben.

Vill du vara med och upptäcka alternativ till bilen? Vill du medverka till att nå friskare luft, minskat buller, bättre tillgänglighet för alla trafikanter, och bättre trafiksäkerhet? Då är du välkommen att dela i trafikantveckans aktiviteter.

Kampanjen går ut på att motivera människor att cykla, gå och använda kollektivtrafik så stor utsträckning som möjligt. Varje år fokuserar kampanjen på ett särskilt tema. 2017 års slogan är

"Tänk framåt - res tillsammans"

I år har du har du möjlighet att vinna massor av priser under trafikantveckan. Du tävlar genom att antingen lägga upp din bästa instagrambild med temat ”Res hållbart och smart tillsammans” på eller genom att svara på dagens fråga som publiceras på Storfors hemsida, storfors.se varje dag under trafikantveckan.

FOTOTÄVLINGEN - GÖR SÅ HÄR:

1. Ta en bild på temat "Res hållbart och smart tillsammans".

2. Lägg upp den på ditt öppna instagramkonto med #TrafikantveckanStorfors. Om du inte har ett öppet konto kan du skapa ett särskilt konto för tävlingar.

3. Beskriv kort var bilden är tagen och varför den platsar i temat.

4. Tagga oss: @Storfors.kommun

Du kan även skicka bilden och din korta text till: information@storfors.se

FRÅGETÄVLINGEN - GÖR SÅ HÄR:

Gå in på kommunens hemsida www.storfors.se. På sidan "Energi och klimatrådgivning" hittar du dagens fråga. Fyll i formuläret och skicka in.

I slutet av veckan kommer vi att dra tre vinnare på hemsidan och tre andra på Instagram. Priser blir mobilhållare för cykel, cykeldatorer och cykelväskor.

Frågor besvaras av Energi- och klimatrådgivare Hanan Othman, tel 0550-651 74.

Senast publicerad av Eva Wiklund