Logotype för Storfors kommun

Välfylld företagsfrukost i Lungsund

När Storfors näringlivsutvecklare bjöd in till företagsfrukost tillsammans med Handelskammaren i Värmland var intresset stort.
Det blev en intressant och matnyttig frukosttimme som gav mersmak.
- Företagarna vill gärna träffa föreläsarna under en lite längre träff, säger Kicki Karlsson.

Päivi Johansson från Handelskammaren berättade om projektet Arbetsmarknadskunskap. Det går ut på att bredda skolelevers bild bilden av vilka kompetenser och utbildningar som krävs för framtidens arbetsmarknad. Detta gör man genom inspirationslektioner och dialog med eleverna.

Emma Kraft från Kraft Kommunikation pratade om hur man att engagerar medarbetare och externa målgrupper för att skapa gemenskap och stärka varumärken.

Tina Löfström på Alerigo är expert på lycko-, motivations- och hjärnforskning. Hon pratade om hur vi kan engagera och höja motivationen på arbetsplatsen utifrån positiv psykologi.

- Det här är verkligen jättetrevlig. Bra föreläsningar och ett bra tillfälle att träffa andra företagare, säger frisören Giedre Nygren, som också fick chans att presentera sig verksamhet under frukosten. Det fick även Storfors senaste tillskott, barberaren Zuher Ommar.

Företagsfrukosten hölls i Pensionat Lungsund.

Senast publicerad av Eva Wiklund