Logotype för Storfors kommun

Succé för Snickargårdens visningar

Henrik Holmberg samt Lena och Peter Andersson

Henrik Holmberg på Snickargården diskuterar kök med Lena och Peter Andersson från Kristinehamn.

Varje onsdag i juli har Snickargården köksvisning i ”rosa huset” intill fabriken.

- Vi är jättenöjda med det här året. Vi har haft något färre besökare än förra året, men å andra sidan är besökarna mycket intresserade, säger Henrik Holmberg, som driver Snickargården tillsammans med pappa Dan Holmberg.

Mellan åtta och tio par brukar dyka upp på visningsdagarna och just nu har de båda företagarna många projekt att räkna på.

- Folk uppskattar att man kan få köket platsbyggt och att materialet är gediget trä. Det finns också stor nyfikenhet på våra enklare, moderna kök som är en nyhet för i år, säger Dan.

Ett par nöjda besökare är Lena och Peter Andersson som åkt från Kristinehamn för att titta på kök.

- Vi har ett ganska litet kök och det känns perfekt att kunna få köket helt måttanpassat och utnyttja ytorna, säger Lena. Efter att ha spenderat en ganska lång stund i utställningslokalen, dragit ut lådor och kikat in i skåp är de ganska överens om vilket kök de föredrar.

- Vi ska be om en offert på det grå köket, det känns som att det skulle passa in i vårt hus, säger Peter.

Snickargården har två visningstillfällen kvar i juli, den 22/7 och den 29/7 klockan 10-14. Inför hösten planerar de ytterligare tillfällen.

- Vi kommer nog att utöka våra visningstillfällen, dessutom kan man ju alltid höra av sig till och boka en egen tid, säger Henrik, som också berättar att leveranstiden för ett kök är mellan sex och åtta veckor.

- Vi är väldigt glada att vi fått så många besökare från närområdet. De flesta av våra besökare kommer från Karlskoga, Filipstad och Kristinehamn, säger han.

FAKTA:
Visningslokalen har adress Forsbrogatan 2, Storfors.
Information: 0550-612 40

Senast publicerad av Eva Wiklund