Logotype för Storfors kommun

Storfors lokala näringslivsdag 10 oktober

På onsdag 10 oktober arrangeras Storfors tredje lokala näringslivsdag.

- För att vi ska kunna bygga vidare på den goda spiralen med ett allt bättre företagsklimat måste vi som jobbar i kommunen och företagarna träffas . Det är bara tillsammans som vi kan lyfta ännu mer, säger näringslivsutvecklare Kicki Karlsson.

Näringslivsdagen hålls under en eftermiddag/kväll för att passa så många som möjligt, och till årets träff är dryga 30-talet redan anmälda. På programmet finns utrymme för mingel och för att dra upp nya planer för ännu bättre näringslivsklimat, men en dos matnyttig föreläsning och underhållning ingår också.

- Vi får besök av digitala kommunikatören Lise Bergqvist som kommer att hålla en spännande föreläsning om digital kommunikation och marknadsföring, säger Kicki Karlsson.

Lise Bergqvist kommer att prata om hur man använder de digitala kanalerna för att stärka varumärket och synas, men också för att behålla och attrahera arbetskraft.

Urban Svanberg från Svensk Näringsliv, kommer för att analysera Storfors klättring när det gäller företagsklimatet. Vad har blivit bättre och vad kan förbättras ytterligare?

Kvällen avslutas med buffémat och underhållning av Malte Hallqvist, flitigt anlitad underhållare och föreläsare som lockar till både skratt och eftertanke Sverige över.

Till Näringslivsdagen är alla företagare inom Storfors kommungräns inbjudna, det gäller såväl stora som små företag liksom enmansföretagare.

- Det är jätteroligt att vi har så pass många anmälda, och vi har plats för ytterligare några, säger Kicki Karlsson.

Information: 0550-651 21

Senast publicerad av Eva Wiklund