Logotype för Storfors kommun

Pensionat Lungsund testar After Work & pubkvällar

Pensionat Lungsund har haft en intensiv sommar både på camping och pensionat. I höst vill Lotta Lloyd Gregard satsa på några nyheter.

- Vi kommer att ha pubkväll sista lördagen i varje månad och så testar vi med After Work fredag den 23 augusti, säger hon.

Säsongen har mattats av även om sommarturisterna till viss del finns kvar. Tyska och holländska semesterfirare är fortfarande frekventa.

- Men nu vill vi gärna att många fler Storforsare ska få upp ögonen för att man kan spendera en mysig kväll här. Det finns ju dessutom en jättefin cykelväg över mossen för den som inte vill ta bilen, säger Lotta.

Fredag den 23 augusti blir det After Work med start klockan 17.00. Musikquiz blir det mellan 17.30 och 18.30 och under kvällen finns en enklare barmeny att tillgå. Pensionatet stänger klockan 22.00.

Lördag den 31 augusti vankas pubkväll med trubadur ända fram till klockan 01.00.

- Vi kommer att ha lite olika teman sista lördagen i varje månad. Det kan till exempel bli irländskt eller italienskt, trubadurer eller vinylafton, säger Lotta, som inte har höstens program klart ännu. Det kan också bli möjlighet till dans vid vissa tillfällen eftersom det finns både scen och rejält dansgolv i den gamla gymnastiksalen.

Efter sommarsäsongen kommer pensionatet att ha öppet tisdag till söndag kl 11-18 med lunchservering (måndagar är det stängt).

- För hotellgäster har vi naturligtvis öppet alla dagar och de kan även få middag. Det går också utmärkt att boka middag för ett mindre sällskap även om man inte bor på hotellet, men då är det förbokning som gäller, säger hon.

Senast publicerad av Eva Wiklund