Logotype för Storfors kommun

Öppet Hus för kropp & själ lördag 22 april

Lördag den 22 april slår Everyday Harmoni upp portarna med Öppet hus.

Bakom det nystartade företaget står två entreprenörer med en lång rad tjänster att erbjuda.

- Vi vill erbjuda sådant som gör gott för både kropp och själ, säger Madelen Almgren, som driver företaget tillsammans med Sandra Bäckman.

Everyday Harmoni inryms just nu i en lokal på Djupadalsgatan 15 där företaget har ett utrymme för massage och reiki. I lokalen finns också ett samtalsrum där de båda jobbar som samtalscoacher för den som brottas med tankar kring föräldraskap eller psykisk ohälsa.

- Ibland kan man behöva reda ut sina tankar kring föräldraskap med någon, säger Sandra, som bland annat läst kurser i samtalsterapi, lågaffektivt bemötande, reikihealing och föräldraskap. Hon är även utbildad ungdomskonsulent.

I företaget ryms också en liten butik där entreprenörerna säljer produkter från kvinnliga småföretagare. Det finns bland annat örter för rökelse, hudvård, smink, kristaller, smycken, parfymer, ljus och hjälpmedel inom NPF, som exempelvis stresskulor.

Madelen har studerat via Stockholms massageakademi och drev redan innan nystarten sitt företag i Dalbäcken, där hon fortfarande tar emot kunder. Så småningom vill hon flytta hela verksamheten in till Storfors där hon erbjuder olika typer av massage men även skönhetsbehandlingar som lashlift och browlift.

- Det är stor efterfrågan på både fransförlängning och massage, och det känns väldigt roligt att vi nu är två i företaget. Vi inspirerar varandra, säger Madelen, som tillsammans med Sandra även erbjuder vägledning och spirituella tjänster.

- Det är fler och fler som är intresserade av det spirituella. Kanske kommer vi även att ha seanser längre fram, säger Madelen.

- Och så kommer vi att arrangera tjejkvällar, kanske doftpartyn eller träffar med olika teman, säger Sandra, och betonar att den nuvarande lokalen bara är ett steg på vägen.

- Vi har fått ett bra mottagande och hoppas naturligtvis på att vi ska kunna utöka verksamheten och hyra ännu större lokaler längre fram, säger hon.

Nu närmast bjuder de båda företagarna in till Öppet hus på lördag den 22 april för att presentera hela sin verksamhet. De finns på plats mellan klockan 10.00 och 18.00 och bjuder på lättare fika.

Information: facebook: everydayharmoni, Madelene 070-209 69 21, Sandra 072-98 56 798.

Senast publicerad av Eva Wiklund