Logotype för Storfors kommun

Massör öppnar eget i Storfors centrum

Lourans erbjuder både vanlig, klassisk massage och energimassage där man sitter i en speciell stol med kläderna på. Han kan även erbjuda ansiktsmassage och fotmassage.

Lourans Alchamsini har bland annat jobbat som massör åt en fotbollsklubb i Dubai.

Efter en utbildning via Svenska Hälsoteamet i Karlstad har han nu öppnat eget företag med klassisk massage och energimassage i Storfors.

Lourans kommer att finnas på plats i Hårcentrums lokal på Djupadalsgatan 11, men han kan också tänka sig att besöka företag i deras egna lokaler och även göra hembesök hos privatpersoner som har svårt att ta sig till Storfors centrum.

- Jag kommer att erbjuda både klassisk massage, energimassage, fotmassage och ansiktsmassage. Dessutom vidareutbildar jag mig under våren inom medicinsk, fysiologisk massage, säger han.

Lourans kommer ursprungligen från Syrien och har bott i Sverige sedan 2013. Nu bor han i Storfors tillsammans med sin fru och deras fyraåriga dotter.

- Vi trivs jättebra i Storfors. Min fru studerar till undersköterska och jobbar en del inom äldrevården här i Storfors. Vi hyr ett jättefint hus och har bra grannar. Nu vill jag verkligen komma igång med min yrkesverksamhet och jag är glad över stödet från Nyföretagarcentrum och Storfors kommun, säger han.

Kunderna har redan börjat droppa in till verksamheten på Djupadalsgatan och Lourans hoppas på att de ska bli lika nöjda som de kunder han behandlade under sin praktikperiod på Fight Fit center i Kristinehamn.

- Hela min verksamhet bygger ju på nöjda kunder, säger Lourans, som tror att hans egen träning inom karate är ett extra plus i yrket.

- Jag tror att jag har en bra intuition och kroppsförståelse. Ofta kan jag ganska snabbt få en känsla för vilken massage som fungerar bäst i varje enskilt fall, säger han

Kontakt: 072-929 19 92

Senast publicerad av Eva Wiklund