Logotype för Storfors kommun

Lourans Massage först ut för vårens företagsbesök

Näringslivsutvecklare Kicki Karlsson genomför under våren en rad företagsbesök. Först ut var nystartade Lourans Massage som håller till i Hårcentrums lokal på Djupadalsgatan 11.

- Jag vill gärna lära känna både små och större företagare och höra vilken typ av service de kan ha nytta av, säger Kicki Karlsson.

Via näringslivsutvecklaren kan man få hjälp att söka regionala investeringsstöd men en viktig del är också att fungera som ett bollplank och att skapa möjligheter till samverkan mellan olika företag.

- Våra företagsfrukostar har blivit väldigt populära, både som mötesplatser och som en källa till inspiration inom olika områden, säger Kicki Karlsson, som ser företagsbesöken som ett bra komplement.

- Vid enskilda träffar hinner jag naturligtvis prata mer med var och en och få en bild av vilka frågor eller utmaningar som företagen i Storfors har, säger Kicki Karlsson, som nu har flera besök inbokade. Det går också bra att höra av sig om man inte redan finns på listan, men vill ha ett besök.

Lourans har just kommit igång med sitt företag och kunderna börjar att hitta honom. Han är mycket positiv till kontakten med kommunen.

- Det känns verkligen som ett gott stöd. Det är enkelt att komma i kontakt med kommunen i Storfors och det känns ju extra bra när man precis ska komma igång, säger han.

Lourans erbjuder bland annat klassisk massage, hot-stone-massage, thaimassage och energimassage. Just nu vidareutbildar han sig också inom idrottsmassage.

Kontakt:
Lourans Alchamsini: 072-929 19 92 eller via facebooksidan Lourans massage Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Näringslivsutvecklare Kicki Karlsson: 0550-651 21

Senast publicerad av Eva Wiklund