Logotype för Storfors kommun

Första öppna köksvisningen för säsongen för Snickargården 6/7

Onsdag den 6 juli slår Snickargården i Storfors upp portarna till årets första öppna köksvisning.

Just detta år erbjuder man två visningar under juli – och intresset brukar vara stort.

Familjeföretaget Snickargården tillverkar kök till kunder över hela Sverige. På senaste tiden har också den lokala efterfrågan ökat.

- Folk uppskattar att vi kan rita platsbyggda kök, säger Dan Holmberg, som driver familjeföretaget tillsammans med sonen Henrik och sonsonen Erik.

På bottenvåningen i det stora rosa utställningshuset intill verkstaden finns köksutställningen där man verkligen kan låta sig inspireras.

- Det känns väldigt roligt att få visa upp det som vi kan sticka ut med – kvalitet och möjligheten att få sitt kök precis som man vill ha det. Vi bygger kök i massivt, formstabilt trä som håller en livstid. Dessutom är det klimatsmart och innehåller inga farliga lösningsämnen, säger Dan.

På senaste tiden har man nyanställt snickare och man har även kontakter med försäljare som marknadsför Storforsköken både i Göteborg och Stockholm.

Just nu söker man även efter någon som vill ta över försäljning, ritning och administration efter Dan, som gärna vill gå i pension.

- Vi behöver någon som brinner för kundkontakter och som är villig att läras upp, säger han.

Precis som förra sommaren har man några visningar i juli. Detta år blir det endast två tillfällen, men det går också att höra efter om en tid för egen visning.

- Det kan vara lite svårt med privata visningar just under semestertider, men om vi kan så öppnar vi gärna utställningen, säger Dan.

Öppen visning: Onsdagarna 6/7 och 13/7 kl 10-14. Forsbrogatan 2 i Storfors.

Information: Tel 0550 – 612 40, snickargardensmobler.se

Senast publicerad av Eva Wiklund