Logotype för Storfors kommun

Stiftelsen Björkåsens vd slutar

Stiftelsen Björkåsens vd Susanne Sander slutar i mitten av september.

Hon tillträdde som vd hösten 2020 och har jobbat hårt med stiftelsens omorganisation. Från årsskiftet har stiftelsen egen personal och egna lokaler istället för att som tidigare dela personal med Storfors kommun och tekniska enheten. Man har sjösatt en ny grafisk profil och en ny hemsida samtidigt som man nu planerar rivning av några fastigheter och upprustning av andra.

- Det har inte varit ett lätt beslut, men jag känner att jag vill gå vidare till nya utmaningar nu, säger Susanne, som har trivts med personalen och är stolt över det arbete man tillsammans gjort.

- Vi har tagit stora strategiska beslut under året och jobbat hårt med utveckling och fått ordning på interna processer samtidigt som personalen fått kompetensutveckling. Jag har diskuterat min uppsägning med styrelsen, men det är inte något jag vill kommentera offentligt, säger hon.

Stiftelsens ordförande Hans Jildesten önskar Susanne Sander lyckat till med hennes nya utmaningar.

- Det är väldigt tråkigt att hon slutar för hon har varit i en mycket positiv drivkraft i arbetet med Stiftelsen Björkåsens omorganisation, säger han.

Senast publicerad av Eva Wiklund