Logotype för Storfors kommun

Kommunchefen satsar på filmad turné i verksamheterna

Från och med denna vecka kommer Storfors kommun att testa ett nytt grepp för att förmedla nyheter och glimtar från kommunens verksamheter.

I detta filmklipp berättar kommunchef Johan Rosqvist och kommunalråd Hans Jildesten om satsningen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Planen är att kommunchef Johan Rosqvist ska besöka någon av kommunens alla verksamheter varannan vecka. Det blir tid för samtal med personalen och kanske för att testa olika moment. Samtidigt kommer Johan också att berätta lite om vad som är på gång i kommunen i stort. Ibland kan det bli lite längre inslag och ibland kortare, beroende på vad som händer just för tillfället.

- Det ska blir väldigt roligt att få besöka verksamheterna och även att få förmedla ut mina nya kunskaper och upptäckter till alla som bor i Storfors, säger Johan Rosqvist.

Hans Jildesten, kommunstyrelsens ordförande, ser fram emot satsningen som körs på prov under våren 2022.

- Det här är ett lite nytt sätt för oss att kontinuerligt berätta vad som händer, men också att visa kommunens verksamheter inifrån, säger han.

Planen är att filmerna ska publiceras på fredagar varannan vecka, udda veckor.

Först ut är ett besök på kommunens arbetsmarknadsenhet där Johan träffar projektledare, enhetschef och även personalen i verksamhetens second-hand-butik.

Filmen publiceras på eftermiddagen idag, fredag den 18 februari.

Senast publicerad av Eva Wiklund