Logotype för Storfors kommun

Stiftelsen Björkåsen har ny hemsida och ny grafisk profil

Kvinna håller upp dator, bild på grillplats

Irene Svensson har jobbat med Stiftelsens nya hemsida tillsammans med företaget 360 factory (tv). Fastighetsskötaren Kari Kumpulainen vid nya grillplatsen i området Parken (th).

Nu lanserar Stiftelsen Björkåsen en ny hemsida med fler funktioner. I samband med detta har stiftelsen också tagit fram en ny grafisk profil och logotype.

stiftelsenbjorkasen.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kan du läsa mer om de olika områdena eller ta en 360-tur genom lägenheterna.

- Den nya logotypen visar björkarna på åsen. Tillsammans med texten din hyresvärd i Storfors” blir det ju väldigt tydligt vad Stiftelsen Björkåsen gör, säger vd Susanne Sander.

Den nya sidan innehåller både historia och information om de olika områdena liksom många fina bilder. Det finns också möjlighet att kliva in och gå runt i lägenheterna digitalt genom att de är fotograferade med 360-kamera.

- Vi vill både ge både befintliga hyresgäster bättre information och dessutom locka nya hyresgäster till Storfors, säger Irene Svensson, som jobbat mycket med hemsidan tillsammans med företaget 360 factory.

Sökoptimeringen har varit viktigt för att potentiella hyresgäster ska hitta sidan och den har dessutom fått ett mobilvänligt snitt. En viktig faktor är också att hemsidan ska vara lätt att uppdatera så att hyresgästerna ständigt får korrekt information.

- Vi har också velat berätta för befintliga och nya hyresgäster vilka vi är som jobbar inom stiftelsen. Vi tror att det förmedlar trygghet och trivsel, säger Susanne Sander.

Gå till stiftelsens nya sida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Senast publicerad av Eva Wiklund