Logotype för Storfors kommun

Kommunen arrangerar Summercamp för alla unga

I sommar arrangeras "Summercamp" både i Kyrksten och i centrala Storfors. Alla barn och ungdomar från åk 0 till åk 9 är garanterade minst en vecka, men man kan ä ven få fler veckor i mån av plats.

Välkommen på Summercamp i Kyrksten sommaren 2016

Vi erbjuder i sommar ett sommarläger för alla barn och ungdomar i åk 0-9 i Storfors kommun. Det är helt kostnadsfritt och vi bjuder på frukost och lättare lunch.

Det kommer vara ett dagläger med olika aktiviteter för åk 0-9 vid ”Vårat Hus” i Kyrksten.

Temat kommer vara fotboll men vi kommer även ha andra aktiviteter att erbjuda exempelvis bad, fiske, brännboll, kubb, pyssel m.m.

Alla barn/ ungdomar garanteras 1 vecka. Resterande platser fördelas i mån av plats, vilket betyder att du kan önska flera veckor.

Veckorna:
V.24 Kyrkstens fritidsgård – åk 0-9
V.25 Kyrkstens fritidsgård – åk 0-9
V.26 Kyrkstens fritidsgård – åk 0-9
V.31 Kyrkstens fritidsgård – åk 0-9
V.32 Kyrkstens fritidsgård – åk 0-9

Anmälan sker här på kommunens webbsida senast 3 juni (klicka på länken så kommer du direkt till anmälan). Om du av någon anledning inte kan anmäla dig där, ring Kicki Karlsson på 0550-651 21.
Mer information kring tider och annat kommer att skickas ut via e-post efter anmälningstidens slut. Vid frågor om det praktiska eller övrigt kontakta Lena Andersson på 070-4611628

Välkommen till Summercamp i Storfors sommaren 2016

Vi erbjuder i sommar ett sommarläger för alla barn och ungdomar i åk 0-9 i Storfors kommun. Det är helt kostnadsfritt och vi bjuder på mat och fika.

Temat för åk 1-5 i Storfors kommer att vara ”Wild Kids” där vi bland annat kommer leka, stå inför olika utmaningar, pyssla och ha roligt.

Temat för åk 6-9 i Storfors kommer att vara ”Camp” där vi bland annat kommer bada, spela brännboll, kubb, bara hänga, tävla och ha roligt.

Veckorna är uppdelade på följande vis:

V.26 Storfors Summercamp – åk 0-2.
(simskola kommer hållas på förmiddagarna.)
V.27 Storfors Summercamp – blandat av åk 0-5.
V.28 Storfors Summercamp – åk 3-5.
V.29 Storfors Summercamp – åk 6-7.
V.30 Storfors Summercamp – åk 8-9.
(För er som bor i eller närmare Kyrksten eller av annan anledning hellre vill vara där kommer det även där erbjudas läger, se ovan.)

Alla barn/ ungdomar garanteras 1 vecka. Resterande platser fördelas i mån av plats, vilket betyder att du kan önska flera veckor. Om du inte kan den veckan som är avsedd för din årskurs kan du givetvis anmäla dig till en annan vecka som passar dig bättre. Tänk på att välja en vecka med så liknande åldersgrupp som möjligt.

Tider och annan information kommer med e-post efter anmälanstidens slut.

Anmälan sker här på kommunens webbsida senast 3 juni (klicka på länken så kommer du direkt till anmälan). Om du av någon anledning inte kan anmäla dig där ring Kicki Karlsson på 0550-65121.
Vid frågor om det praktiska eller övrigt kontakta Mia Löytölä på 072-2014185.

Senast publicerad av Eva Wiklund