Logotype för Storfors kommun

Fullsatt buss till FBK på höstlovet för Storforselever

Pyssel och sagostund på biblioteket, olika typer av idrott och öppna fritidsgårdar har höstlovet i Storfors bjudit på. Under torsdagskvällen rullade också en fullsatt buss mot Löfbergs Lila Arena i Karlstad

50-talet mellan- och högstadieelever fick se matchen mellan FBK och Linköping, tack vare sponsrade biljetter från Jordkullen, ett av Storfors större företag.

- I en liten kommun behöver vi ju hjälpas åt, både kommunen och vi företagare. Det känns väldigt roligt att få ge alla elever den här chansen att åka på hockeymatch, säger vd Pierre Österberg, som dagen till ära också hade tryckt upp sponsortröjor till alla elever.

Och utanför bussen var entusiasmen stor. Det gick snabbt att kränga på sig t-tröjorna och någon hade också en FBK-flagga att vifta med. På bussen fanns också ett antal vuxna som följeslagare till eleverna.

Ikväll, fredag, genomförs höstlovets sista programpunkt. Då rullar flera bussar med 130 barn och unga till Boda Borg som på traditionellt skräcktema förvandlats till Boda buuu. Ungdomarna får en helkväll med resa, inträde och tacobuffé.

I Storfors är alla höstlovsaktiviteter kostnadsfria.

Senast publicerad av Eva Wiklund