Logotype för Storfors kommun

BUS sponsrar musicalresa till galen humor 3/2

Musikalen "Something Rotten" bjuder på galen humor i Munty Pythons anda, fantastiska kostymer och halsbrytande steppnummer.
Nu får Storforselever på högstadiet och gymnasiet chans att se den till ett mycket subventionerat pris söndag den 3 februari.

För 50 kronor ingår både bussresa (tor Storfors-Karlstad) och entrébiljett (värd 395 kr) till Wermland Opera i Karlstad. Resan kan bokas av alla högstadieelever på Vargbroskolan i Storfors samt av de gymnasieelever som bor (är folkbokförda) i Storfors.

Bussen avgår från Vargbroskolan kl 13.30 söndag den 3 februari. Föreställningen börjar kl 15.00 och pågår 2 timmar och 45 minuter med en halvtimmes paus. Bussen beräknas vara tillbaka i Storfors kl 19.00.

Musikalen handlar om bröderna Nick och Nigel Bottom i London på 1590-talet. De sliter för att slå sig fram som pjäsförfattare medan den snygge, oerhört populäre "megastjärnan" William Shakespeare producerar hit efter hit. När det lokala oraklet förutspår att framtiden ligger i pjäser med både sång och dans ger bröderna sig i kast med att skriva världens första musikal för att bräcka Shakespeare.

Det blir garanterat en eftermiddag med massor av skratt. Resan sponsras av BUS och Skapande skola.

Anmälan görs senast torsdag 31 januari till rektor Sven-Erik Rhen på mail sven-erik.rhen@storfors.se eller via SMS till 070-537 58 32.

Senast publicerad av Eva Wiklund